17 / 05 / 2024

Türkiye'nin otomobili Togg'tan iki yeni anlaşma!

Türkiye'nin otomobili Togg'tan iki yeni anlaşma!

2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkması planlanan Togg için yeni gelişmeler peş peşe geliyor. Yerli otomobil çıkış tarihine yaklaşırken, ekosistemin tamamlanması için iki anlaşma daha imzalandığı açıklandı. İşte yapılan o açıklamalar...



"Otomobili yeni nesil akıllı cihaza çeviriyoruz!"

Geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, "Kullanıcıyı ve veriyi merkezimize alarak mobilite çözümleri üretiyoruz. Biz otomobili yeni nesil akıllı cihaza çeviriyoruz. Çünkü değişen kullanıcı beklentileri doğrultusunda geçmişte telefonlarda yaşanan dönüşüm bugün otomotivde yaşanıyor” demişti.

Boydan boya uzanan stop lambaları ve öndeki ince LED aydınlatmalarıyla dikkat çeken TOGG'un test ve deneme süreçleri sürüyor. Üretilen prototipler yollarda test edilmeye devam ederken diğer taraftan da fabrika ve altyapı çalışmaları da devam ediyor. Gemlik'te kurulan fabrika neredeyse bitmek üzere. Temmuz sonu itibarıyla deneme üretimlerine başlanan tesisin 29 Ekim 2022'de yani Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanıyor. Her şey tahmin edildiği gibi giderse açılışın ardından bu yılın son çeyreğinde ilk seri üretim araçlar banttan inmiş olacak.

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

TOGG'dan görme engelli kullanıcıları mutlu eden haber!

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...


Geri Dön