08 / 05 / 2024

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 



1 sene devam eden çalışmalar sonrasında zemin düzeltme ve dolgu alanını Karadeniz'in dalgalarından korumak amacıyla 14 bin beton blokun yerleştirilmesi işlemine geçilen alanda 850 yatak kapasiteli hastane inşa edilecek. 

Türkiye'nin 783 bin 562 kilometrekare olan yüz ölçümünü de artıran deniz dolgusuyla ortaya çıkan kara parçasının oluşumu da her ay çekilen uygu fotoğraflarında bir bir görüldü. 

Türkiye nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından dolgu alanı tamamlanan proje kapsamında, Sağlık Bakanlığı tarafından da zemin etüt çalışmalarına start verildi. 

Odaları deniz manzaralı olacakolan hastanenin inşaatı, ihtiyaç olması durumunda 1.500 adet yatağa kadar yükseltilebilecek. 

4 blok şeklinde ve 5 kat yükseklikte yöresel mimari ile hayata geçirilecek olan hastane binası, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet sunacak. 

Türkiye nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de yaşayanlar ise hastanenin tamamlanmasını dört gözle bekliyor. Denize dolgu işlemlerinin çok hızlı tamamlandığına dikkat çeken Nihat Kopuz, "Hem bölgemiz hem de ilimiz açısından çok değerli bir yatırım. Ayrıca Gündoğdu mahallemize de çok şeyler katacağını düşünüyoruz. Hastanenin inşaatıyla burada da vizyon değişimleri başladı" diye konuştu ve çok büyük bir hizmet olduğunun altını çizdi. 

Bu 7 bankada peş peşe Ocak depremi! Bir bir açıkladılar gören buz kesti! Şimdi bakın sakın kaçırmayın!

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

A101'de fairy bulaşık deterjanı 39 TL, yumurta 24 TL! A101 indirimli yeni aktüel kataloğu 10 Ocak 2023 fiyat listesi

Az önce duyuruldu! Bakan Bilgin’den işçilere kadro müjdesi! Elinizi çabuk tutun!


Geri Dön