17 / 07 / 2024

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem sebebiyle OHAL ilan edilen 11 kentteki kooperatifler için sarmalı kıyılmış tütün satışında yüzde 55 olan ÖTV’yi yarıya indirdiklerinin bilgisini verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’yle beraber depremin vurduğu Adıyaman’a ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada tütünle ilgili vergi düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı.

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konu ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu? Erdoğan, deprem sonrası inşa edilecek konutlara ilişkin hangi bilgileri verdi? Kaç konut ve köy evi yapılacak? İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön