30 / 04 / 2024

Tuvalet kağıdında görülmemiş indirim! Familia tuvalet kağıdı 54 TL’ye düştü! Yetişen alıyor! İşte o marketteki fiyatlar!

Tuvalet kağıdında görülmemiş indirim! Familia tuvalet kağıdı 54 TL’ye düştü! Yetişen alıyor! İşte o marketteki fiyatlar!

Tuvalet kağıdında o market zinciri görülmemiş indirime gitti. İşte marka marka tuvalet kağıdı fiyatlarına dair detaylar!



Tuvalet kağıdı da diğer ürünler de olduğu zamma uğradı. Tuvalet kağıdında yaşanan bu zam pek çok kişinin belini büktü. Geçim sıkıntısı geçen haneler ucuz tuvalet kağıdını araştırıyor. Tuvalet kağıdı da temel ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Tuvalet kağıdı fiyatlarında yaşanan ciddi fiyat artışları vatandaşın cebini büyük ölçüde zorluyor. Bu zorlanmaya, dar gelirli vatandaş artık tuvalet kağıdında kalite dışında sadece fiyata odaklanmaya başladı. Hangi markanın tuvalet kağıdının daha uygun fiyatta olduğunu sorguluyor. Bu zamlı süreçte market zincirleri tuvalet kağıdı fiyatlarında çeşitli indirimlere gitmeye karar verdi. Bir indirim haberi de A101'den geldi. 

Tuvalet kağıdı fiyatlarına uyguladığı indirimlerle, rakiplerinden daha uygun fiyatlara erişen A101 market zincirinde tuvalet kağıdı fiyatlarında yaşanan son durum şu şekildedir...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön