09 / 05 / 2024

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Elon Musk, Twitter kullanıcılarına müjdeyi verdi. O özellikler artık Twitter’da da olacak. İşte detaylar!



TWİTTER’DAN YENİ ÖZELLİK!

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformunun hayata geçecek olan yeni özelliklerini tek tek duyurdu. Twitter hesabından bir paylaşım yaparak açıklamada bulunan Musk, uygulamanın son sürümünde, kullanıcıların yalnızca en son değil, ileti dizisindeki herhangi bir mesaja da yanıt verebileceklerini ifade ederek, bu mesajlara emojiler ile de yanıt, tepki verilebileceğini iletti.

Elon Musk, sadece gönderici ve alıcıların mesajları görebildiği şifreli doğrudan mesaj imkanın da getirileceğini açıkladı. Twitter'da çok yakın bir süre de sesli ve görüntülü sohbet olanağı olacağına vurguda bulunan Musk, "Bu şekilde dünyanın herhangi bir yerindeki insanlar ile telefon numaranızı vermeden de konuşma gerçekleştirebilirsiniz" ifadesine yer verdi.

Mesajlarda şifreleme, sadece gönderici ve alıcının bir mesajı görebileceği anlamına gelmektedir. Meta Ocak ayında, Messenger hizmeti adına varsayılan uçtan uca şifreleme testini genişlettiğini açıklamaıştı. Meta'nın sahip olduğu diğer mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, birkaç senedir uçtan uca şifreleme bulunmaktadır.


Geri Dön