29 / 04 / 2024

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.



Musk'ın Twitter'da yaptığı farklılıklardan memnun kalmayan kullanıcıları çekmek için Threads'i kuran Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Threads hesabından platforma kayıt olanların sayısına ilişkin son verileri paylaştı.

Bloomberght’nin haberine göre Zuckerberg, gelinen son nokta ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Bu sabah itibarıyla Threads'e 70 milyon kayıt gerçekleşti. Bu rakam bizim beklentilerimizin çok ötesinde oldu" ifadelerine yer verdi.

Threads'in kullanıcı sayısının hızlı şekilde artmasının en büyük etkenin kullanıcıların Instagram hesapları aracılığıyla platforma giriş yapabilmelerinin olduğu ifade edildi.

THREADS ÇARŞAMBA GÜNÜ START VERMİŞTİ

Meta, Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'i çarşamba günü kullanıcıların hizmetine sunmuştu. Twitter ile arayüzü benzerlikleri gösteren Threads ile ilgili açıklama yapan Meta, Threads'in Instagram ekibi tarafından oluşturulmuş yeni bir uygulama olduğunu, metin içeriklerini paylaşmak ve herkese açık sohbetlere katılmak için yapılandırıldığını belirtmişti.

Threads uygulamasında karakter sınırlaması 500 olarak belirlendi. Uygulamada, bağlantılarla birlikte, fotoğraf ve 5 dakika uzunluğundaki videoları paylaşılabilecek.

 


Geri Dön