21 / 05 / 2024

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter son zamanlarda yeni bir özellikle kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Twitter, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının tweetlerinden para kazanmasına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini ücret karşılığı yayınlayarak para kazanabilirler.



Twitter'dan başka nasıl para kazanılabilir?

Twitter'dan para kazanmak isteyen kullanıcıların öncelikle Twitter'da bir hesap oluşturmaları gerekiyor. Daha sonra, Twitter'ın yeni özelliği olan "Super Follows" özelliğini kullanarak tweetlerini ücret karşılığı yayınlayabilirler. Super Follows özelliği sayesinde kullanıcılar, özel bir tweet gönderisini ücret karşılığı takipçilerine gösterebilirler. Böylece, takipçileri ücret ödeyerek özel tweetleri görebilir ve kullanıcılar da bu sayede para kazanabilirler.

Ayrıca, Twitter'da para kazanmak için bir diğer seçenek ise "Ticketed Spaces" özelliği. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, özel bir canlı yayın etkinliği düzenleyerek, bilet karşılığı katılımcılarına erişim sağlayabilirler. Bu sayede, takipçileri ücret ödeyerek kullanıcının özel bir canlı yayınına katılabilirler ve kullanıcılar da bu sayede para kazanabilirler.

Twitter'dan para kazanmak için iki seçeneğin yanı sıra, kullanıcılar reklam gelirlerinden de faydalanabilirler. Twitter'da etkili bir takipçi kitlesine sahip olan kullanıcılar, markaların reklamlarını yayınlayarak para kazanabilirler.

Sonuç olarak, Twitter'dan para kazanmak artık herkese açık bir seçenek haline geldi. Kullanıcılar, Super Follows ve Ticketed Spaces özellikleri sayesinde tweetlerini ücret karşılığı yayınlayabilir veya özel bir canlı yayın etkinliği düzenleyerek bilet karşılığı katılımcılarını ağırlayabilirler. Reklam gelirlerinden de faydalanarak Twitter üzerinden para kazanmak mümkün. Bu özellikler, Twitter kullanıcılarına yeni bir gelir kaynağı sağlıyor ve sosyal medya platformu üzerindeki etkilerini artırmalarına yardımcı oluyor.

Son dönemde eleştirilen TikTok'a 305 milyon TL'lik dev ceza! Yoksa TikTok kapatılıyor mu?

Vivo Y11 satışa çıktı! Peki Vivo Y11 kaç TL? İşte güncel fiyatı ve özellikleri...

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?


Geri Dön