30 / 04 / 2024

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter son zamanlarda yeni bir özellikle kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Twitter, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının tweetlerinden para kazanmasına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini ücret karşılığı yayınlayarak para kazanabilirler.



Elon Musk, Twitter üzerinden para kazanma sistemini tüm dünyaya açıyor. Ayrıca abonelik sistemi ile para kazanmanın kapsamı da genişliyor. Sosyal medya devinin yöneticisinden gelen açıklamaya göre; Artık tüm Twitter kullanıcıları, abonelik üzerinden para kazanabilecek. Bu; fotoğraf, video veya tweet’lerin ücretli abonelere özel olarak yayınlanabileceği anlamına geliyor.

Twitter’da abonelik ile para kazanabilirsiniz


Twitter, içerik oluşturucuların platformdaki paylaşımlarından para kazanmalarını sağlayacak yeni bir özelliği devreye soktu. Son abonelik hizmeti, kullanıcı merkezli iyileştirmelere odaklanıyor. Twitter kullanıcıları, şirketin belirlediği fiyat aralıklarından birini seçerek hesaplara ücretli şekilde abone olabilecek.

Bir kullanıcıya abone olan kişiler ise oluşturucunun özel içeriğine erişim hakkı elde edilecek. Bu içerik tweet, fotoğraf veya video olabilecek. Elon Musk, özelliğin artık tüm dünyada aktif edildiğini duyurdu.


Geri Dön