03 / 05 / 2024

Twitter'da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı

Twitter'da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı

Twitter, yeni döneme girerek Blue aboneliği için yıllık ödeme seçeneğini duyurdu. Peki fiyatı ne kadar işte detaylar.



Mart 2006'da Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone ve Evan Williams Twitter'ı kurdu. Twitter fikri, küçük bir grup için kısa bir mesajlaşma sistemi kullanmak istemekten doğdu. Temmuz 2006'da halka açıldı. Twitter, kullanıcıların tweet olarak bilinen kısa gönderiler yayınladığı ücretsiz bir sosyal ağ sitesidir. Bu tweet'ler metin, video, fotoğraf veya bağlantı içerebilir. Twitter'a erişmek için, kullanıcıların uygulamayı veya web sitesi Twitter.com'u kullanmak için internet bağlantısına veya akıllı telefona ihtiyacı vardır.

Dünyanın dört her tarafından milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıya ek avantajlar sunan Blue aboneliği için senelik ödeme seçeneğini  sundu.

Peki fiyatı ne kadar?

Twitter Blue için yıllık ödeme seçeneği kullanıma sunuldu!
Twitter’ın ilk olarak 2021 senesinde kullanıma sunduğu Blue aboneliğinin en öne çıkan avantajı, kullanıcıya mavi tik verilmesi. Bununla birlikte daha uzun süreli ve yüksek boyutlu video  yükleme gibi fonksiyonları da mevcut.
Twitter, bugün resmi destek sayfasında Blue aboneliği kısmı için bir yenileme yaptı. Bununla birlikte platform, 84 dolar olan senelik ödeme seçeneğini kullanıma sundu. ücretine baktığımızda, aylık ödemeye göre makul ücretli olduğunu görüyoruz.

Twitter da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı
Twitter Blue aboneliğinin aylık ücreti web sürümü için 8 dolar ve bunu sene olarak hesapladığımızda 96 dolar ediyor. Yeni gelen senelik ödeme alternatifinin ücretini 12 aya böldüğümüzde ise  yüzde 14 daha ucuz olduğunu söyleyebiliriz.


Geri Dön