30 / 04 / 2024

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanması beklenen protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak bileti ücretlerinde indirim yapılması hedefleniyor.



İmzaların atılıp protokolün yürürlüğe girmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, indirimden yararlanmak isteyen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının ücretsiz seyahat kartlarının aktiflik durumu evet / hayır şeklinde Türk Hava Yolları ile paylaşılacak.

İNDİRİMDEN KİMLER YARARLANACAK?

Ücretsiz seyahat kartndan, hak sahibi şehitlerin eşleri, evli olmayan ve 25 yaşını doldurmamış olan çocukları ile anne ve babaları; gaziler, eşleri, evli olmayan ve 25 yaşını doldurmamış çocukları ile anne ve babaları yararlanıyor.

Günümüzde 210.826 hak sahibinin ücretsiz seyahat kartı bulunuyor. Protokolle sağlanan haklardan aktif kart sahiplerinin tamamı faydalanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön