30 / 04 / 2024

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanması beklenen protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak bileti ücretlerinde indirim yapılması hedefleniyor.



ENGELLİ VATANDAŞLARA KOLAYLIK!

Protokolde şu an uçak biletlerinde iç hatlarda yüzde 20 ve Türkiye çıkışlı dış hatlarda yüzde 25 oranında indirimden faydalanan engelli kimlik kartı sahiplerine kolaylık gösterilecek düzenleme de olacak. Şu an yürürlükte olan uygulamada indirimli uçak bileti almak isteyen engelli vatandaşların bu haktan faydalanabilmek için seyahat acentesine gitmesi gerekli. Fakat yeni protokolle engellilerin indirimli uçak biletlerini elektronik ortamda alabilmelerine olanak tanınacak.

Türkiye’de toplam 1.245.275 engelli kimlik kartı sahibi kişi bulunuyor.

Protokolde öngörülen indirim uygulaması, veri paylaşımına ilişkin teknik düzenlemelerin yapılmasından hemen sonra uygulanmaya başlanacak.

Çalışanlar dikkat! 4 bin 800 liranız cebinizde kalacak!

Madame Coco'da halı ve kilimler yüzde 50 indirimde! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi

A101'den beklenmedik fırsatlar! Adidas, Nike, Converse, Skechers... İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön