08 / 05 / 2024

Ucuz konut projesinde flaş gelişme! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat

Ucuz konut projesinde flaş gelişme! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat

Devlet tarafından hayata geçirilecek ucuz konut projesiyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Bugün kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, detayların önümüzdeki günlerde duyurulacağını ifade etti.



"BU ADIM KİRALARIN DÜŞMESİNE DE YOL AÇACAK"

Bu adım son dönemde şikayet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacak. İlk defa evlenen gençler bu projede kota sahibi olacak. Önümüzdeki ay tüm detaylarını duyuracağımız konut kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından diğer detaylar ise şu şekilde: Enflasyonun sembolü olduğu bedeller ödemeye devam ediyoruz. Küresel fiyatlardaki dengesizliği istismar edenlerin, otomobilden konuta, gıdadan elektroniğe kadar yaptıkları manipülasyonları yakından takip ediyoruz. İnşallah mevcut sıkıntılarımızın üstesinden sabrederek geleceğiz. Önümüzdeki fırsatlar ödediğimiz bedellerden fazla. Kararlılıkla hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Dünya siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Ülkemizi uzunca bir süredir küçük krizler üzerinden oyalayanların fırsatları değerlendirmemize engel olmalarına müsaade etmeyeceğiz. Ülkemize yapılan dış ve iç dayatmaları reddediyoruz. Kendi hedeflerimizden zerre taviz vermiyoruz. Yolumuzda kararlılıkla ilerliyoruz. Ekonomide bir tercihte bulunduk. Tercihimizi istihdamdan yana yani vatandaşın geleceğinden yana yaptık.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön