08 / 05 / 2024

Ucuz konut projesinde flaş gelişme! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat

Ucuz konut projesinde flaş gelişme! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat

Devlet tarafından hayata geçirilecek ucuz konut projesiyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Bugün kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, detayların önümüzdeki günlerde duyurulacağını ifade etti.



Birileri ekonomi politikamızın başarısını gölgelemek istese de uluslararası değerlendirmeler tersini söylüyor. ABD ve Avrupa başta olmak üzere gelişmiş ülkelerin küresel ekonomik krize verdikleri tutarsız tepkiler ağır sonuçlar doğurmaktadır. Krizden pozitif ayrışma stratejimizi dikkatle uyguluyoruz. Veriler 2022 yılını 47 milyon turist ve 37 milyar dolar turizm geliriyle hedeflerimizin üzerinde kapatacağımıza işaret ediyor. İlerleyen tarihlerde bu rakamları da aşacağız.

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

Marketlerde Aşure çılgınlığı! Tüm Aşure malzemeleri indirimde…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön