03 / 05 / 2024

Ukra İnşaat'tan anaparayı koruma garantisi! Beş sene kira garantisi!

Ukra İnşaat'tan anaparayı koruma garantisi! Beş sene kira garantisi!

Kullanım veya kiralama hakkı alıcıya verilen kampanyaya göre, uzun dönemli kira garantisi fırsatı veriliyor. Buna göre; yıllık getiri yüzde 12lerin üzerine çıkıyor. Ayrıca 5 yıllık yatırımın sonunda geri satma hakkıyla da anapara garantisi sağlıyor



 Ukra İnşaat, Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus olmak üzere dört ayrı projesinde mağaza ve ofis satın almak isteyen alıcılar için 5 yıl kira garantisinin verildiği bir kampanya başlatıyor.

Kullanım veya kiralama hakkı alıcıya verilen kampanyaya göre, uzun dönemli kira garantisi fırsatı veriliyor. Buna göre; yıllık getiri yüzde 12lerin üzerine çıkıyor. Ayrıca 5 yıllık yatırımın sonunda geri satma hakkıyla da anapara garantisi sağlıyor.

Başlatılan kampanya alıcılara 5 yıl içerisinde hem yatırımlarının yüzde 60ını geri alma, hem de gayrimenkulün 5 yıllık değer artışından faydalanma fırsatı sunuyor.

Sedai Plus, Hane Plus, Ukra City ve Han Plusın ortalama metrekare satış fiyatı 2 bin TLden başlıyor. Ödeme planına göre yüzde 50lik tutar peşinat olarak veriliyor. Tutarın kalan diğer yarısı için 48 aya kadar yüzde 0,75 faiz oranı ile vade yapılıyor.

Ukra İnşaatın, Ukra City projesi 2012 yılının Aralık ayında; Hane Plus projesi 2012 yılının Ocak ayında teslim edilecek. Han Plus ve Sedai Plus projesi ise teslim edilmeye hazır.

www.ukrainsaat.com


444 82 72


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön