08 / 05 / 2024

Ukrayna'ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Ukrayna'ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Ukrayna'ya yapılan kripto para bağışının yaklaşık 60 milyon dolarlık değere ulaştığı bildirildi.



Açıklanan resmi verilere göre, Ukrayna'ya yapılan söz konusu kripto para bağışlarının yüzde 31,2'lik kısmı Bitcoin transferinden oluştu.

Ukrayna ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Yine resmi olarak açıklanan rakamlara göre, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange ve gizemli dijital sanatçı Pak'ın, NFT satışlarından elde edilen gelirin bir bölümünü kullanarak yaklaşık olarak 1,9 milyon dolarlık bir bağış yapması da konu ile ilgili dikkat çekenler arasında.

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön