28 / 04 / 2024

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Kripto para borsası çalkalanmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı uzmanlardan gelecek uyarılarda. Bir uyarı ve açıklama da Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov’dan geldi. İşte detaylar…



Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, Rusya - Moskova'da düzenlenen Yeni Ufuklar adlı etkinliğe katıldı ve konu ile alakalı hem açıklamalarda hem de uyarılarda bulundu.

Kripto paraların bir ödeme sistemi olarak yasallaşıp yasallaşmayacağına yönelik soru üzerine Manturov, "Bence yasallaşacak. Buradaki asıl soru bunun nasıl ve ne zaman olacağı, nasıl düzenleneceğidir" ifadelerini kullandı.

Rus hükümetinin ve Rusya Merkez Bankası'nın bu konu üzerinde yoğun şekilde çalıştığını dile getiren Manturov, "Herkes zamanın bunu gerektirdiğini, er ya da geç bir şekilde gerçekleşeceğini anlıyor." ifadesini kullandı.

Manturov, kripto paraların bir ödeme sistemi olarak kullanılmasına dair sürecin tümüyle Rusya Merkez Bankası tarafından belirlenecek mevzuatlara göre uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Mayıs 2022 tarihinde saat 00.12’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,94 euro 16,71 altının gramı ise 932 TL değerinde.

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların ne zaman fırlayacağını açıkladı! Yatırımcılar panik yok

Araç sahipleri sakın kaçırmayın! Yeni tarife için tarih belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön