03 / 05 / 2024

Ümraniye Arya Rezidans Projesi!

Ümraniye Arya Rezidans Projesi!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Arya Rezidans

Ümraniye Arya Rezidans projesi 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılıyor...




Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Arya Rezidans  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde yükseliyor. Ümraniye Arya Rezidans projesi 60 adet daireden meydana geliyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.


Ümraniye Arya Rezidans projesinde Mutlu İnşaat'a ait olan 7. kattan sonrasındaki 30 daire için ön talep toplanıyor. Ümraniye Arya Rezidans projesi 2 blok halinde yükseliyor. Ümraniye Arya Rezidans'ta bloklar 14 katlı olarak inşa ediliyor.


Ümraniye Arya Rezidans projesinde daireler 85 metrekare büyüklükte. Ümraniye Arya Rezidans projesi 1 yıl sonra teslim ediliyor. Ümraniye Arya Rezidans satış ofisi ile 0212 442 00 11 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Ümraniye Arya Rezidans projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde fiyatları 350 bin lira ile 450 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde lansman öncesine özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Ümraniye Arya Rezidans projesi içerisinde spor alanları, yeşil alanlar, hamam, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel : 0212 442 00 11

Web: www.mutluinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön