03 / 05 / 2024

Umut Termal tıp merkezini 2016 yılında tamamlayacak!

Umut Termal tıp merkezini 2016 yılında tamamlayacak!

Umut Termal otel yetkilileri, sıcak su ve doğal çamur havuzlarının bulunduğu bölgedeki açık hava SPA merkezi ve tamamlayıcı tıp merkezinin yatırımları 2016 yılında tamamlanmak üzere hızla devam ediyor, dedi...



Sağlıklı ve keyifli bir hayat sürmenin yolu her şeyden önce kişinin kendisine nasıl baktığı, ne ölçüde özen gösterdiği, beden ve ruhuna ne oranda saygılı kaldığı ile doğrudan ilişkilidir. 2004 yılından bu yana, konukların katkısı ve teşvikiyle en iyi doğal termal turizm ve sağlık hizmetlerini verebilmek için çalışmalara devam ettiklerini belirten otel yetkilileri, "Bu yıl misafirlerimizi daha rahat ve çağdaş mekanlarda ağırlamak için otel odaları, restoran ve havuzlarda fiziksel iyileştirmeler ve dekorasyon değişiklikleri yaptık. Sıcak su ve doğal çamur havuzlarının bulunduğu bölgedeki açık hava SPA merkezi ve tamamlayıcı tıp merkezinin yatırımları 2016 yılında tamamlanmak üzere hızla devam ediyor. 


Bu merkezde yer alacak hizmetlerden fitoterapi, hirudoterapi, yosunterapi ve apiterapi tedavileri mevcut kür merkezimizde başladı" dedi. Tüm bu çalışmalar Sağlık Bakanlığı1'nın Umut Termal Otel'i geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları merkezi olarak pilot otel ve kür merkezi ilan etmesiyle birlikte başladı. 

Sabah Egeli



Geri Dön