28 / 04 / 2024

Unigarden ne zaman teslim?

Unigarden ne zaman teslim?

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sakarya Unigarden projesinde dairelerin fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor...



Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Unigarden  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Unigarden projesinde tüm tapu ve ruhsat işlemleri tamamlanmış durumda. Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile inşa edilen proje 78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede yükseliyor.


4 etaptan oluşan Fixus Yapı Unigarden projesi 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında farklılık gösteriyor. Projede 24 ay vade farksız ya da 120 ay banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Unigarden Sakarya Evleri'nde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik yer alıyor.


Unigarden ne zaman teslim?

Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. 


Unigarden lokasyon olarak Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede yükseliyor.


Sakarya Unigarden iletişim

Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön