04 / 05 / 2024

Üniversite mezunu olmak gerekmiyor! İş arayanların dikkatine! Noter personeli alımı başladı

Üniversite mezunu olmak gerekmiyor! İş arayanların dikkatine! Noter personeli alımı başladı

Noterler Birliği bünyesinde Antalya’da 40 noter katibi alımı yapılacak. Lise, ön lisans ya da lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. İşte sürece dair tüm detaylar ve başvuruların yer aldığı iller haberimizde...



ÜCRETSİZ KATİP ADAYI BİREYLE YETİŞTİRME KURSU VERİLECEK

Antalya Noter Odası Başkanlığı tarafından yetiştirilmek kaidesi ile, Noterler Birliği’nce ücretsiz şekilde 'Katip Adayı Yetiştirme Kursu' gerçekleştirilecek. Aday olan ve tercih edilen kişilerin yayımlanan ilanda açıklanan şartları taşıması gerekiyor. Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katıldıklarına dair mezuniyet sertifikası verilecek.

İŞTE NOTER PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ ŞU ŞEKİLDE

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin 27 Temmuz 2022 tarihli mesai bitimine kadar eğitimin verileceği odanın Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı Ateşoğulları Plaza No:54/1 A1/5 Muratpaşa/ANTALYA adresine CV'leri ile bizzat veya belirtilen mail adresine fotoğraflı şekilde CV'lerini göndermeleri gerek. E-posta adresi ya da İŞKUR başvuru numarası ise şu şekilde:

[email protected],

İş İlan No (00006919093)

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Temmuz 2022 tarihinde saat 12.16’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,74 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 985 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlar buraya! 229 kişi personel alınacak! Elinizi çabuk tutun

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! 2022 yılı üniversite ve lise yurt ücretleri ne kadar?

EYT için yeni formüller belli oluyor! EYT ne zaman çıkacak? Bakan Vedat Bilgin’den açıklama geldi

 


Geri Dön