27 / 04 / 2024

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...



Kahramanmaraş meydana gelen iki büyük depremin ardından depremzedelerin üniversite yurtlarına yerleştirilmesi ve yükseköğrenim bahar döneminin online olmasının ardından KYK yurtlarından çıkan üniversite öğrencileri yurt ücretleri için yapılacak duyuruya odaklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK yurt ücreti ödenecek mi? sorusunun cevabına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak, yurtta kalmayan öğrencilerin ödeme yapmayacağını ifade etti.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

Bakan Kasapoğlu’nun yaptığı açıklama sonrası bu ayki ödemeleri yapan öğrenciler ise şubat ayı ücretlerinin iade edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Peki, 2023 şubat ayı KYK yurt ücreti iade edilecek mi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön