12 / 05 / 2024

Ünlü Analist, açıkladı! Bitcoin’in kaderi yeniden yazılacak!

Ünlü Analist, açıkladı! Bitcoin’in kaderi yeniden yazılacak!

Uzmanlar küresel çapta resesyon uyarısı yaparken, mevcut ekonomik ortam Bitcoin (BTC) fiyatını da etkilemeyi sürdürüyor. Önde gelen bir zincir üstü analist, BTC fiyatının yeniden ivme kazanması için gerekli olan temel şartı duyurdu! İşte detaylar...



”BUNLARIN HİÇBİRİ ÖNEMLİ DEĞİL”

Cointurkcom'da yer alan habere göre; Bitcoin, son birkaç aydır beklentileri karşılayamadı. Amerika'dan gelen enflasyon verileri ve FED’in para politikası hisse senetlerini ve kripto para piyasasını önemli ölçüde etkiledi. BTC, 2021’de gördüğü rekor zirvesinden yüzdre 50’nin üzerinde düştü. Bitcoin, sene başından beri ise bu yana ise yüzde 35 değer kaybetti. 

Uzmanlara göre, BTC fiyatında meydana gelen çöküşün büyük bir kısmı makroekonomik faktörler, yüksek enflasyon, faiz oranlarındaki artışlar ve Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle meydana geldi. AncakFakat bu seneki sert düzeltmelere rağmen analistler, BTC’nin henüz taban fiyat seviyesine ulaşamadığına dikkat çekiyor. Tahminler, BTC’nin  toparlanmadan önce 28 bin ile 20 bin arasında bir noktaya düşebileceği yönünde.

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!Popüler kripto para analisti Willy Woo, Twitter’da Bitcoin'in sene başından bu yana düşüş yaşamasına rağmen, lider kripto para biriminin henüz bir dip seviyesine ulaşmadığını belirtti. Woo,  toplam Bitcoin yatırımcılarının yüzde 47’sinin zararda olduğunu belirtti. Bu oran, diğer ayı piyasalarında yüzde 60 idi. Bu muhtemelen, Bitcoin'in daha fazla düşeceği anlamına geliyor. Analiste göre, Bitcoin hala iyi miktarda kurumsal yatırım görüyor. Ancak bu şimdilik fiyatı artırmak için yetersiz kalıyor. Endişe verici makro ortam göz önünde bulundurulduğu zaman, analist kurumsal yatırımın ve zincir üstü verilerin fiyatı artırmak için tek başına yeterli olmadığına inanıyor ve şu açıklamayı yapıyor:

"Kurumsal yatırımcılar, hala alım yapıyor.  Makroekonomik koşullar düzelmezse, bunların hiçbiri önemli değil. BTC, henüz bir dip oluşturmadı."

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!YARIN BITCOIN İÇİN ÇOK KRİTİK!

Son zamanlarda hisse senetlerini yakından izleyen Bitcoin, Cuma günkü önemli ABD enflasyon rakamları beklentisiyle bu hafta durgun bir fiyat hareketi sergiliyor. Mayıs ayı için daha yüksek bir enflasyon verisi ve Fed’in niceliksel para politikası, kripto para piyasasına daha büyük bir darbe yaşatabilir.

Enflasyon Nisan ayında bir miktar azalma yaşamış olsa da, hala 40 yılın en yüksek seviyelerinde. Bu eğilim sürerse, yüksek enflasyonun tehlikeli bir resesyonu tetikleyebileceği göz önünde bulundurulduğuna Bitcoin ve kripto piyasası daha fazla düzeltme yaşayabilir.

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

ABD'den kripto para yasağı için ilk adım geldi!

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön