02 / 05 / 2024

Ünlü Analist, Bitcoin'de o seviyeye dikkat çekti!

Ünlü Analist, Bitcoin'de o seviyeye dikkat çekti!

Bitcoin, baskı altındaki fiyatların kârlılığı etkileme tehdidi oluşturması sebebiyle bu ay madencilerini zor durumda kalıyor. Bunun üzerine ünlü analist, Bitcoin'de o seviyeye dikkat çekti! İşte detaylar...



Kriptokoincom'da yer alan habere göre; şu anda BTC/USD tüm zamanların en yüksek seviyelerinden aşağı düşüyor. Bu sırada Bitcoin madencileri, büyük satıştan önemli ölçüde uzak kalırken, manzara şimdi belirsiz görünüyor. On chain analiz platformu CryptoQuant’tan yapılan hesaplamalar, madencilerin üretim fiyatının mevcut spot fiyatın bulunduğu yerde olabileceğini ortaya koyuyor. Hash rate’in aslan payına ev sahipliği yapan Kuzey Amerika bulunan madenciler için “ham” maliyetler Bitcoin başına 22 bin  dolar civarında olabilirken, ek maliyetler toplamı 30 bin doların üzerine çıkarabilir. Cryptoquant analisti Julio Moreno, şunları söyledi:

 Ünlü Analist, Bitcoin de o seviyeye dikkat çekti!

"Kuzey ameri̇ka’daki̇ bi̇tcoi̇n madenci̇leri̇ i̇çi̇n mali̇yet temeli̇ni̇n; çıkarılan btc başina 22 bi̇n dolar ci̇varinda olduğunu tahmi̇n edi̇yoruz. Bu tahmi̇n, madenci̇li̇k ve S&A harcamalarının doğrudan mali̇yeti̇ni̇ i̇çeri̇r. Amorti̇sman ve amorti̇sman ücretleri̇ni̇ i̇çermi̇yor. Amorti̇sman ve amorti̇sman ücretleri̇ dahi̇l edi̇li̇rse bi̇tcoi̇n madenci̇li̇ği̇ i̇çi̇n mali̇yet temeli̇ yaklaşık 30 bi̇n dolar. Yani̇ temelde mevcut bi̇tcoi̇n fiyatıyla ayni sevi̇yede." 

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 

Bitcoin'de büyük ters köşe! Herkes bildiğini unutsun!

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 9 Haziran 2022 kripto para piyasası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön