02 / 05 / 2024

Bitcoin'de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Bitcoin'de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, 2022 yılındaki kayıplarını sildi ve senenin en yüksek seviyesini gördü. Kriptoların devi Bitcoin’de geçtiğimiz iki haftada yaşanan artıştan sonra lider bugün 45 bin doları aştı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin'de artış devam edecek mi?



Lider kripto para birimi olan Bitcoin, 2022 yılındaki kayıplarını sildi ve senenin en yüksek seviyesini gördü. Kriptoların devi Bitcoin’de geçtiğimiz iki haftada yaşanan artıştan sonra lider bugün 45 bin doları aştı. Bu gece sıralarında 44 bin dolar seviyelerinden 47 bin dolar seviyelerine kadar çıkan lider kripto para Bitcoin, en yüksek 47 bin 583 dolara ulaşırken, ardından kar satışlarının da yansımasıyla 47 bin 100 bin seviyesine düştü. 

Bitcoin de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Bu şekilde Ocak 2022'den bugüne kaydedilen 35-45 bin seviyesi de kırıldı. Yeni kazanımlarla en yüksek hacimli kripto olan Bitcoin 2022 yılının ilk günlerinden beri yaklaşık yüzde 1,2 yükseldi. Bitcoin’deki son 50 günlük ortalama ise 41 bin 85 dolar civarında seyrediyordu.

 Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin'de artış devam edecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği tüm ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön