08 / 07 / 2024

Bitcoin'de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Bitcoin'de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, 2022 yılındaki kayıplarını sildi ve senenin en yüksek seviyesini gördü. Kriptoların devi Bitcoin’de geçtiğimiz iki haftada yaşanan artıştan sonra lider bugün 45 bin doları aştı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin'de artış devam edecek mi?



İNGİLTERE VE ABD’DEN KRİPTO ÇIKIŞI

Sözcü'de yer alan habere göre; diğer taraftan piyasada ekonomi patronlarının kripto paralarla ilgili açıklamaları da oldukça yakından izleniyor. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, kripto paralara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bitcoin de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 

Yellen kripto paralara ilişkin hala şüphelerinin olduğuna, fakat bu para birimlerinin yararlı olduğunu da onayoladığında dikkat çekti. Yellen, bu teknolojilerin ödeme sistemleri, inovasyon gibi konularda pek çok yararının bulunduğunun altını çizdi. 

Buna ek olarak İngiltere de kısa zamanda kripto para sektörü için düzenleme getirileceğinin altı çizildi. İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın gelecek haftalarda kripto paralar için yeni bir düzenlemeleri açıklayacağı, planın ayrıntılarınınsa henüz netleşmediği ifade edildi.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Araba alacaklara kötü haber geldi! Son dakika zam dalgası! İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları!

Gram altın bugün 9 liralık kayba uğradı: Gram altın, çeyrek altın kaç TL? Altın fiyatlarında son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön