Ekonomi

Ünlü analistten şaşırtan açıklama: Altın ve doları bir kenara bırakın! Asıl kazanç eurodan gelecek!

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara 'bu sefer çok kazanacaksınız' açıklaması yaparak eurodaki kazançtan bahsetti. Ayrıntılar haberimizde... Haziran ayında gram altının yükseleceğini, temmuzda fırlayacağını söyleyen Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş  euro için çok önemli açıklamalarda bulundu

Piyalarda döviz kurlarındaki yükseliş yakından takip ediliyor. Haziran ayında gram altının yükseleceğini, temmuzda fırlayacağını söyleyen Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş  euro için çok önemli açıklamalarda bulundu. 

DOLARDAN DAHA FAZLA KAZANACAKSINIZ

Dolar ve altındaki yükseliş tradni devam ederken bu trende bu sefer euro da eklendi. Euronun kazandırma sürecine girdiğini söyleyen İslam Memiş,  dolara oranla euronun yatırımcısına daha fazla kazandıracağının altını çizdi.

 

EURO İÇİN TARİH BELLİ

İslam Memiş 'çok kazanacaklar' diyerek euro ile ilgili kritik tarihi açıkladı. Euro'nun şu günlerde kazandırmaya başladığını söyleyen İslam Memiş, euro dolara oranla daha fazla kazandıracak dedi. Sterlinde ise aynı tahminlerini terkarlayan Memiş, Euro ve Sterlin'deki düşüşün artık sonlandığını belirtit ve bundan sonra yüksek seviyelerin olacağını belirtti.

Euro'dan son dakika şoku! Euro kaç TL? İşte 2 Haziran 2022 euro/TL!

Euro kuru dökülmeye başladı! Son dakika euro/TL gelişmesi, değer kaybediyor...

Euroda son dakika gelişmesi! Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? 1 Haziran 2022 euro/TL