Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten kafa karıştıran altın açıklaması! 'Bu seviyeden alımları bitirin'  Kimse bunu bilmiyor...

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altın almalı mı, bozdurmalı mı sorusuna yönelik öyle 'bu seviyeden alımları yavaş yavaş bitirin' dedi... Altın alım satım için fırsatları bekleyen yatırımcılar için İslam Memiş'ten açıklama geldi

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın alım satım için fırsatları bekleyen yatırımcılar için İslam Memiş'ten açıklama geldi. Bu seviyelerden alımları yavaş yavaş bitirin diye İslam Memiş altın alırken ve satarken dikkat edilmesi gereken rakamı açıkladı.

Gram altın bugün 981 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın, çeyrek altındaki beklentileri açıkladı. Peki altın fiyatları ne olacak? Gram altın ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Altın kaç liradan alınıp, kaç liradan satılmalı? İşte tüm merak edilenler...

BU SEVİYEDEN ALIMLARI BİTİRİN!

Altın alımı yaparken makas aralığına dikkat çeken Memiş, ekranda görülen rakamla satın almaya gidildiğinde karşılaşılan rakamların farklı olduğunda değnindi.

Memiş, Pazartesi günü 950 lira seviyesine kadar düşen gram altının makas boşluğu nedeniyle 960 lira civarında satıldığını, altının 950-1000 lira arasında alınabileceğini söyledi.

Yorumunu söyleyen İslam Memiş, gram altında 950-1000 lira aralığında yapılan alım sürecinin yavaş yavaş bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ?

'Uzun vadeli yatırımcıların yol haritasında bir değişiklik yok' diyen Memiş, altında 1050, 1200, 1450 seviyelerini işaret etti. Memiş, "Piyasalarda rehavet var. Tatil modunda olan yatırım araçları henüz bir kırılma olmadığı için 2 ay bu şekilde seyredecek." dedi.

Afrika'da bulunan altın madeninin piyasalardaki altın fiyatlarını etkilemeyeceğini söyleyen Memiş, 'dünyada yaşanan gelişmelerden etkilenen yatırımcılara Rusya-Ukrayna savaşı başlangıcında '1000 lira seviyesi üzerinden gram altın almayın' uyarısında bulunduğunu hatırlattı.

DOLAR VE EURO ARASINDA KALANLAR...

Dolar veya euro almak isteyenler için İslam Memiş'ten yorum geldi. Euro ve Sterlin'in, dolardan daha alınabilir bir rakamda olduğunun altını çizdi.  Yabancı dövizlere yatırım yapmak isteyenler için dolar kurunun getirisi açısından en son sırada olduğunu hatırlattı ve şunları söyledi:

''Yıllık getirisine göre TL bazında en çok gram altın kazandırmıştır. Yatırım açısından en çok kazandıran değerlerde 1. sırada Gram altın, ikinci sırada borsa, üçüncü sırada Euro ve dördüncü sırada Dolar gelmektedir.'' 

Ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamdan alın!

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Elinde çeyrek altın ve gram altını olanlar dikkat! Altında son dakika gelişmesi! Altın bugün bu kadar olacak!