03 / 05 / 2024

Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Kripto analiz firması CryptoQuant'a göre, Bitcoin'in felaket senaryosu hala çok yakın.



Piyasa katılımcıları da bu dönemde çok fazla stres altındadır, bu nedenle kripto piyasasında daha fazla kayıp ve daha fazla değişiklik riskinden kaçınmak için baskın varlıklarını satarlar. Şimdi, önceki döngülere baktığımızda, BTC'nin fiyatı gerçek fiyatının üzerinde olduğu için bir boğa piyasasının başladığını tahmin edebiliriz. Ancak, fiyat belirli bir fiyat noktasını geçmediği ve son zamanlarda aşağı yönlü önemli bir düşüş ivmesiyle reddedildiği için bu henüz gerçekleşmedi.

 Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

BITCOIN (BTC) FİYATI DÜŞÜŞ EĞİLİMİNDE Mİ KALACAK?

Sonuç olarak, bitcoin için hala biraz yer var ve mevcut ayı piyasasının sonunun, mevcut 19700 dolarlık fiyatın gerçekleşmesine kadar beklenmiyor. O zamana kadar negatif eğilimin devam etmesi bekleniyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı şu anda 16.970 dolardan işlem görüyor. Kripto piyasası takipçisi CoinMarketCap'e göre bu, bir haftada yüzde 2,07 ve bir günde yüzde 0,82'lik bir artışa denk geliyor.

Kripto para hala cazip mi? Kimler kripto paralara yatırım yapıyor?
Bitcoin 17 bin doları aştı! 
Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön