05 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki'den son uyarı: Bu sefer 2008'deki krizden daha kötü olacak

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki'den son uyarı: Bu sefer 2008'deki krizden daha kötü olacak

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki, 'çok büyük bir kriz geliyor' diyerek yaklaşan fırtınanın ayak seslerinin şimdiden duyulduğunu ifade etti. Bu gibi kriz dönemlerinin zengin olmak için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Kyosaki, ABD'de yaşanacak felaketi de açıkladı.



SAHTE PARA BASMAYA DEVAM EDEMEZSİNİZ

İnsanlar çaresizce çözüm yolları arıyorlar bildiğiniz gibi S&P 500 artık S&P500 değil, S&P 7'dir. Ekonomi ve hisse piyasaları arasındaki ayrım hiç bu kadar kötü olmamıştı ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum çünkü para sadece yatırımcı pazarında kalıyor. FED hazine bir adım attığında her zaman sadece benim gibi insanlar daha zengin olur ama para gerçek ekonomiye gitmez yatırım yapılmaz tesis ve teçhizat için yıllarca yatırım yapmadılar. Yani bizim işsizler ordumuz var bu yüzden derinden alıntı yaptım çünkü Merkez Bankası'nın kuruluşu komünizmdir ve kapitalist sistemi yıkmanın en iyi yolu para birimini yoldan çıkarmaktır tam olarak ne olacak bilmiyorum ama sürekli sahte para basmaya devam edemezsiniz bu para arzının artırılmasına rağmen paranın dolaşım hızının gitgide düşmesi ama borcun da gitgide büyümesi.

Ben saf katalizörüm piyasa düştüğünde zengin olmak için en iyi zamandır diye düşünürüm gelecek çöküş için çok heyecanlıyım çünkü daha iyi hisseler artık alınabilir olacak. Bunun yanında maalesef çok büyük miktarda sosyal huzursuzluk olacak. Benim en çok korktuğum kısım bu kısımdır çünkü biz bu sınıfa yatırım yapmadık FED ve hazine sadece yatırımcı sınıfına yatırım yaptı çalışan sınıfa herhangi bir yatırım yapılmadı ve çalışan sınıf işsiz ödemeleri yapılmadan onların emeklilikleri mahvolacak ve ben bu yüzden olacaklardan hoşlanıyorum diyemiyorum.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön