21 / 05 / 2024

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı



ESKİ ÇALIŞANINI BİLE DOLANDIRDI

Firmanın eski çalışanı ve mağduru Deniz Bayram, "Firma sahibi Alev Y., tarafından gayrimenkul kiralaması yapılıyordu. Alev Y.'nin müşterilerinden topladığı para karşılığı yüzde 30- 35 gibi kar payı verdiği doğrudur. Bunu Alev Y.'nin kendisi yapıyordu. Firmanın yetkilisidir. Pekçok insan bu kişi tarafından mağdur edildi. Benim de kendisinden 600 bin liraya yakın alacağım var. Ailem ve çevremde mağdur ve yaklaşık 2 milyon lira gibi bir mağduriyetimiz söz konusu. Aralık ayından beri kar ve ana paramızı hiçbir şekilde alamadık. Maaşımı bile alamadım. Daha önce banka problemleri yaşadığını, hesabının bloke olduğunu ve sorunu en kısa sürede çözeceğini söyledi. 800 kadar müşterisinin olduğunu ve 80 milyon liralık bir parayla çalıştığını kendisinden duydum. Sigortasız olarak işlerini yürüten birçok kişinin olduğunu biliyorum" açıklaması yaptı.

Ünlü emlakçıdan Bodrum da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Ucuza konut almak isteyen yatırımcılar dikkat! Bu fiyat aralığındaki konutlar için ilginç öneri

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön