29 / 04 / 2024

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde sona gelindi!

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde sona gelindi!

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesislerinde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve yeni apartlarda sona gelindi. Yakın bir zamanda çalışmaları bitecek tesisler ile termalin hedefler doğrultusunda daha iyi bir konuma gelmesi düşünülüyor.



Uşak Belediyesi jeotermal konusunda marka bir şehir ortaya çıkarmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçen Belediye apartlar ve restoran konusunda sona yaklaştı. Yakın bir zamanda çalışmaları bitecek tesisler ile termalin hedefler doğrultusunda daha iyi bir konuma gelmesi düşünülüyor. Diğer taraftan apartlar ve restoran ve market 2015 yılında tamamlanacak.

“Uşak’ta jeotermal konusunda hedeflere hergün bir adım daha yaklaşıyoruz” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Jeotermal kaynağımız yakın bir gelecekte ilimizin markası olmakla beraber, tanıtım atağında da önemli bir aşama olacaktır. Bu nedenle başından bu yana projelerimizi masaya yatırdık ve termal kaynağımızı nasıl daha iyi yerlere getiririz düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. Önceliklerimiz arasında apartlarda oda sayısını arttırmak ve konaklayan misafirlerimizin yemeklerini yiyecekleri, alışveriş yapacakları sosyal donatıları oluşturmak geliyordu. Apartlarımız bittiğinde tesisimiz ek 24 adet apartıyla kapasitesini arttırmış olacak. Bu sayede daha çok konuğumuz tesislerimizden faydalanma imkanı bulacak. Bütün çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl içinde jeotermalde apartları ve restoranı halkımıza hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.

Biten çalışmaların ardından Uşak’ta yaşayanların da başka illere gitmeyeceğini dile getiren Cahan,”Vatandaşlarımız her geçen gün daha da güzelleşen bir tesis ile başka kentlerde termal ihtiyacını artık aramayacak” diye konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön