01 / 05 / 2024

Uşak Tabakhane TOKİ Konutları kuraları çekildi!

Uşak Tabakhane TOKİ Konutları kuraları çekildi!

Hak sahiplerinin evlerine kavuştuğu tören Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve hak sahipleri katildi. Cahan, yapılan kuranın bir milat olduğunu iletti.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Uşak Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Projesi'nde biten ilk etap konutların kura töreni gerçekleşti. 


Hak sahiplerinin evlerine kavuştuğu tören Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve hak sahipleri katildi. Cahan, yapılan kuranın bir milat olduğunu iletti. Kentsel dönüşümün çekilen kuranın ardından yapılacak ihale ile devam edeceğini aktaran Cahan, "Bugün ilimizin kanayan yaralarından birisi olan kentsel dönüşüm projesinde olan bir gelişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kura ile hak sahiplerimizin mutluluğunu birlikte yaşadık. Şimdi alarmı geri kalanın ihalesinin bitmesinin ardından hep birlikte kent olarak mutlu olacağız" dedi. Projenin yakın zamanda bitmesi ile birlikte Uşak'm da ufkunun değişeceğine işaret eden Cahan, çalışmaları da bu yönde ilerlettiklerine dikkat çekti. Cahan, "Uşak'ın hemen girişinde bulunan alan imajımızı oldukça zedeliyordu. Hergün yoldan geçen on binlerce araç ilimizi bu hali ile görüyordu. Artık kentimizin vitrini temiz ve görkemli olacak" şeklinde konuştu. 


Günboyu


Geri Dön