27 / 04 / 2024

Uygun fiyata Xiaomi Smart Air Fryer! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyata Xiaomi Smart Air Fryer! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol'da Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyata satılıyor.



Türkiye'nin en sevilen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol'da Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyata satılıyor. Üstelik satıcısıda Teknosa! 

Xiaomi Smart Air Fritöz ile 360 ​​derece sıcak hava sirkülasyonu ile gıda bileşenlerini derin yağda kızartabilirsiniz. Bu size daha az yağlı ve daha lezzetli bir yemek verilmesi anlamına geliyor. Isı akışının yüksek hızlı sirkülasyonu, malzemeleri eşit şekilde ısıtarak içini kabarık ve dışını gevrek hale getirir.

Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Smart Air Fritöz, sıcaklığı 40 derece ile 200 derece arasında ayarlamanıza olanak tanır. Yağsız bir fritöz, iki hızlı fan konfigürasyonuyla yiyecekleri kızartmaktan daha fazlasını yapar. Dondurulmuş gıdalar, kuru meyveler ve fermente sebzeler çözülebilir.

Xiaomi Smart Air Fritöz, iki hızlı motordan yavaş ısınmaya kadar düşük sıcaklıkları düşük hızlarla otomatik olarak birleştirir.

Xiaomi Smart Air Fritöz ile sabit sıcaklıkta yoğurt pişirebilir, kuru meyve ve et pişirebilir, donmuş gıdaları çözebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Peki, Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön