27 / 04 / 2024

Uygun fiyatlı Xiaomi Smart Air Fryer BİM'de! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı Xiaomi Smart Air Fryer BİM'de! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyat ile satışa sundu. Peki, BİM'de Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en sevilen marketler zincirinden biri olan BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyat ile satışa sundu. 

Türkiye'nin en sevilen marketler zincirinden biri olan BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyat ile satışa sundu. Bu cihaza BİM'in mobil uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.

Uygun fiyata Xiaomi Smart Air Fryer! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Smart Air Fritöz ile 360 ​​aşama sıcak hava sirkülasyonu ile besin bileşenlerini derin yağda kızartabilirsiniz. Bu size daha azca yağlı ve daha leziz bir yiyecek verilmesi anlamına geliyor. Isı akışının yüksek süratli sirkülasyonu, malzemeleri eşit biçimde ısıtarak içini kabarık ve dışını gevrek hale getirir.

Xiaomi Smart Air Fritöz, sıcaklığı 40 aşama ile 200 aşama içinde ayarlamanıza imkan tanır. Yağsız bir fritöz, iki süratli fan konfigürasyonuyla yemekleri kızartmaktan daha fazlasını yapar. Dondurulmuş gıdalar, kuru meyveler ve fermente sebzeler çözülebilir.

Xiaomi Smart Air Fritöz, iki süratli motordan yavaş ısınmaya kadar düşük sıcaklıkları düşük hızlarla otomatikman birleştirir.

Xiaomi Smart Air Fritöz ile durağan sıcaklıkta yoğurt pişirebilir, kuru meyve ve et pişirebilir, donmuş besinleri çözebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Peki, BİM'de Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön