28 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir daire fiyatları!

Vadişehir Başakşehir daire fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Vadişehir Başakşehir projesinde toplam 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Vadişehir Başakşehir projesinde hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir projesi ulaşım bilgilerine göre Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.


Vadişehir Başakşehir projesinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Daire alanlarının 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Başakşehir iletişim

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön