28 / 04 / 2024

Vadistanbul Park Kasım'da satışa çıkacak!

Vadistanbul Park Kasım'da satışa çıkacak!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Ekim'de satışa çıkması beklenen Vadistanbul projesinin üçüncü ve son etabı Vadistanbul Park'ın satışları seçimden sonraya kaldı. Kasım'da başlayacak olan Vadistanbul Park'ta 1.400 konut, ofis ve mağazalar olacak...




Vadistanbul projesinin üçüncü ve son etabı Vadistanbul Park, seçimden sonra satışa çıkacak. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul projesinin son etabı Vadistanbul Bahçe adıyla duyurulmuştu. Etabın ismi  Vadistanbul Park  olarak değiştirildi.


3 etap olarak inşa ediliyor olan Vadistanbul projesi 424 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabı Vadistanbul Teras'ta 1.111 adet konut yer alıyor. Vadistanbul Teras etabında teslimler 2014 yılında başladı. 


Vadistanbul Bulvar etabında ofis, cafe, restoranlar, alışveriş merkezi, 5 yıldızlı uluslararası otel bulunuyor. 2. etap olarak yükselen Vadistanbul Bulvar'da teslimler Haziran 2016 yılında yapılacak.


Seçimden sonraya kalan Vadistanbul Park etabında ise 1.400 adet konut olacak. Son etapta 120 bin metrekare ofis alanı ve 23 bin 500 metrekare mağaza alanı yer alıyor.


Vadistanbul Park Kasım da satışa çıkacak!


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön