27 / 04 / 2024

Vahap Yücekaya: Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içinde açılacak!

Vahap Yücekaya: Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içinde açılacak!

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu ,Yücekaya "Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır" dedi.



 

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, "Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır" dedi. 


AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Yücekaya, Akçadağ'da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu. 


 Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrenci Pansiyonu'nun Şubat ayında ihale edileceğini aktaran Yücekaya, "Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nin inşaat ve çevre düzenleme işlemleri tamamlanarak okul şuanda eğitim verecek kapasiteye geldi. 


Okul ile ilgili öğrenci pansiyonunun ihale takvimi yayınlandı. 24 Şubat'ta  TOKİ  tarafından ihale edildikten sonra 300 öğrencilik pansiyonun inşaat ve yapım çalışmaları başlayacaktır" dedi. 


Vahap Yücekaya, Akçadağ Kültür Sitesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Akçadağ Kültür Merkezi ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nde 2 milyon 869 bin TL ödenek ayrılmıştır. Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan kültür merkezinin yeniden bakanlık yetkilileri tarafından incelenip, yıkılması ya da güçlendirilmesi yönünde karar çıkacak. Gerekli işlemlerin ardından Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır" diye konuştu. 


 Yücekaya, Bahri beldesinin yeni bir lise ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bahri'de belde halkının uzun zamandır en büyük sıkıntıları olan mevcut lisenin yetersiz olmasından dolayı sayın milletvekiilerimiz nezdinde girişimleriyle Bahri beldesine yeni bir lise kazandırmak için çalışmalar yapıldı. Sonuç olarak Bahri ortaokulu adında 12 derslikli yeni bir bina yapıldıktan sonra liseye devri gerçekleşecek. Okulun ihalesi 15-20 güne kadar yapılarak yapımına başlanacak" şeklinde konuştu. 



Adana İlk Haber




Geri Dön