28 / 04 / 2024

Vaillant Group Türkiye çalışanlarıyla bir araya geldi!

Vaillant Group Türkiye çalışanlarıyla bir araya geldi!

Vaillant Group Türkiye , şirket çalışanlarıyla bir araya geldi. Sunumların ardından profesyonel bir tiyatro ekibinin hazırladığı ve " Vaillant Group Spirit " yaklaşımını anlatan müzikli oyunlar sergilendi.




Vaillant Group Türkiye , şirketin yeni değerlerini paylaşmak için İstanbul Genel Merkezde ve  Bozüyük fabrikalarında  şirket  çalışanlarıyla bir araya geldi.  


Vaillant Group tarafından yapılan açıklamaya göre, Vaillant Group Türkiye Ülke Müdürü Dr. Axel Busch’un "Spırıt Bizi EŞSİZ Yapan Değerlerimiz" teması ile başlayan sunumu; yeni değerler, değerler anlayışı ve değerlere ait  alt başlıkların açıklanmasıyla devam etti .


Sunumların ardından profesyonel bir tiyatro ekibinin hazırladığı ve "Vaillant Group Spirit" yaklaşımını anlatan müzikli oyunlar sergilendi.


Personelin günlük iş yaşamından kesitler sunan oyunlara üst düzey yöneticiler de çeşitli roller  alarak katıldılar.


Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları Bölümü yılsonuna kadar "Spirit- Bizi Eşsiz Yapan Değerlerimiz" ilkesini personelin özümsemesi ve içselleştirmesi için pek çok şirket içi etkinlik düzenleyecek olup,  ayrıca  Vaillant Group Türkiye ailesine yeni katılacak üyelerin de aynı paralelde buluşmaları için çeşitli programlar geliştirmeyi planlamaktadır.


AA


Geri Dön