07 / 05 / 2024

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

 Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.



TALİMAT BAŞI NE KADAR HEDİYE VAR

Kampanya dahilinde ilk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL ve 5 yeni talimat için 100 TL puan veriliyor.  Kampanya kapsamında talimatlar kredi kartı ile verilirse her talimat için ekstra 10 TL ve toplamda 50 TL ekstra puan hediye ediliyor.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön