06 / 05 / 2024

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

 Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.



KAMPANYA FAYDALANMA TARİHLERİ

Yapı Kredi, 11 Eylül – 10 Ekim 2022 tarihleri arasında müşterilerinin vereceği ilk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye ediyor. Ayrıca Yapı Kredi, söz konusu kampanya dahilinde talimatlarını kredi kartından verenlere her yeni talimat için ekstra 10 TL ve toplamda 50 TL ekstra puan hediye ediyor. Böylece Yapı Kredi, şartlara uygun şekilde otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 150 TL’ye varan puan kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi müşterileri, ilgili kampanyadan yararlanmak ve otomatik fatura ödeme talimatı vermek ve bunun yanında diğer bankacılık işlemlerini de bankaya gitmeden halletmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanabiliyor. Ayrıca isteyenler Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de ödeme talimatı verebiliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön