18 / 05 / 2024

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.



2 MİLYAR DOLARA ÇIKACAK

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Yeni kaynak teminine ilişkin açıklama yapan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Kahramanmaraş merkezli 11 şehrimizi etkileyen ve ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Küresel ekonomilerde ve piyasalarda zorlu şartların devam ettiği bir süreçte gerçekleştirdikleri kaynak teminine dikkat çeken Abdi Serdar Üstünsalih, milli ekonomiye desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Türkiye’de yaşanan deprem felaketi sonrası üzerlerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini kaydeden VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketlerinin hemen ardından zaman kaybetmeden kolları sıvayarak bölgeye gerekli tüm yardımları yapmak için seferber olduklarını aktardı.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Üstünsalih, ayrıca Türkiye'nin en büyük ikinci bankası olarak milli ekonomiye olan desteklerini farklı formlarda devam edeceğinin altını çizerken, yurt dışı fonlama tarafında ise 2023 yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, içinde bulunduğumuz böylesi bir dönemde Türkiye’ye getirdikleri bu taze kaynağı çok yakın bir zaman içerişimde 2 milyar dolar seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. Üstünsalih, “Ülkemize her anlamda vermiş olduğumuz destekleri devam ettirebilmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön