14 / 05 / 2024

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

VakıfBank'tan market alışverişlerinizde uygun kampanya. Gıda marketi alışverişlerinize 150 TL Worldpuan hediye ediliyor. Pek kampanyanın koşulları nedir? İşte detaylar.



Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi operatör tarifeleri aracılığı ile 1 kısa mesaj olarak fiyatlandırılmaktadır.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, peşin çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

Ürün iadesi halinde yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı takdirde alakalı tutar  kadar kartınıza borç uygulanacaltır.

Kampanya içerisinde kazanılan Worldpuan'lar 7 Şubat 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza iletilecek olup, bir gün sonra kullanılabilir hale gelecektir. 

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 7 Mart 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 8 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır. Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya kapsamında yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya müdahil olma bedeli 4.99 TL'dir. VakıfBank kampanyayı istediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Denizbank öyle bir ihtiyaç kredisi veriyor ki! Bu rakamı duyduğunuzda aklınız çıkacak! 

Hafta sonu bombası Carrefour' dan geldi! Et ve süt ürünlerine büyük indirim geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön