10 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.



 

Vakıfbank’ın belirttiğine göre, bu kampanyadan faydalanmak için belli koşulların da sağlanması gerekiyor. Müşteriler, belirtilen bu kategoride tek seferde 500 TL ve 500 TL’nin üzerinde harcama yaptıklarında 20 TL kazanma fırsatı yakalamış oluyorlar. Üstelik bu fırsat 10 kez tekrar edilebiliyor. Yani Vakıfbank müşterileri, market alışverişlerindeki her 500 TL ve üzeri harcamalarda 20 TL kazanabiliyor. 10 kez bu hakka sahip olan kişiler, toplamda 200 TL değerinde hediye Worldpuan kazanmış oluyorlar. 

Vakıfbank’ın bu kampanyasında her kart geçerli sayılmıyor. Sanal kartlar, Bankomat Kart, taksitli işlem ve Business Card bu kampanyada geçerli olmuyor. Yapılacak olan işlemlerin Vakıfbank Worldcard ile yapılması tercih ediliyor.  Ayrıca yapılan alışveriş işlemlerinde iade ya da iptal olursa, kazanılan Worldpuan da geri alınıyor. 
Kampanya 30 Haziran 2023’e kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar yapılan alışverişlerde, toplamda 200 TL Worldpuan kazanma şansı bulunuyor.


Geri Dön