05 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 200 TL Worldpuan!

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 200 TL Worldpuan!

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olan Vakıfbank'tan güzel haber. Bu kampanya kapsamında 200 TL Worldpuan kazanacaksınız! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Vakıfbank resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "BusinessCard'la e-ticaret alışverişlerinize 200 TL Worldpuan!" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını açıklayan İş Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"VakıfBank BusinessCard ile 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 2.500 TL-4.999 TL arası peşin e-ticaret alışverişine 100 TL; 5.000 TL ve üzeri peşin e-ticaret alışverişine 200 TL Worldpuan hediye edilecektir."

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...

Vakıfbank promosyon rakamını güncelledi! Emekliler bayram edecek!KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan BSANAL yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini SMS ile 6635'e gönderebilirsiniz.
  • Ticari faaliyeti olan gerçek müşterilerimiz kampanyaya VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilir.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • Bireysel kartlar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim, yurt dışı ve mail order işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 10 Aralık 2022 tarihine kadar kullanıma açık BusinessCard’ınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 25 Aralık 2022 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 26 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanyaya sadece BusinessCard ile yapılan peşin işlemler dahildir.
  • Tercih BusinessCard ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
İş Bankası'ndan dev kampanya! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit!
Dolar sadece 2 hafta sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Gram altının 2 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Bunu görenlerin nefesi kesilecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön