28 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri!

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde yer alan konutların teslimleri 2 yıl sonra gerçekleşecek. Valle Lacus satış ofisi ile 0212 283 09 43 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz...



8 farklı konut tipinden meydana gelen  Valle Lacus  projesi İstanbul'un Büyükçekmece bölgesinde konumlandırılıyor.  KLK İnşaat  imzası ile yükselen Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde konutların satış süreci devam ediyor.


44 villadan oluşan Büyükçekmece Valle Lacus Konutlarında villalar 672 metrekare büyüklükte tasarlandı. 2 bin metrekare normal bahçe ve 11 metrekare iç bahçeye sahip olan villalarda ayrıca 72 metrekare havuz bulunuyor. Valle Lacus Büyükçekmece ulaşım bilgisilerine göre 0212 283 09 43 no'lu telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri!


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, buhar odaları ve fitness center gibi sosyal donatılarda yer alıyor. Valle Lacus Büyükçekmece Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2 yıl sonra cevabı veriliyor. Valle Lacus Büyükçekmece iletişim bilgileri şöyle:


Büyükçekmece Valle Lacus nerede?

Valle Lacus Büyükçekmece adres:19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece İstanbul


Büyükçekmece Valle Lacus iletişim:

Telefon: (0212) 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön