18 / 05 / 2024

Vanucci bahar kampanyası başlattı!

Vanucci bahar kampanyası başlattı!

Farklı kullanımlara hitap eden ve portföyünde 28 farklı banyo ve mutfak serisi ile bağlı onlarca farklı model barındıra



2005 yılında kurulan Vanucci, ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün 1995 yılında kurulan Prodek bünyesinde ve Sinpaş Grubu'nun bir iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Vanucci'nin ürün portföyü mutfak ve banyo olmak üzere 2 ana gruptan oluşuyor. Firma ayrıca bu grupları destekleyen zengin aksesuar seçenekleri sunuyor. İnsan sağlığına duyarlı malzemelerle üretilen Vanucci ürünlerinde ağırlıklı olarak ahşap, lake ve bunların kombinasyonları kullanılıyor. Vanucci Kurucusu Ömer Güzgeren, bu cazip fiyat avantajı ile ilgili olarak “Vanucci kalitesine kavuşmak isteyenlere fiyat avantajı sağlamak istedik. Grup olarak güçlü mali yapımızı insan-odaklı hizmet anlayışımızla birleştirebildiğimiz ve herkesin krizden söz ettiği bu dönemlerde tüketicimize fiyat avantajı sunabildiğimiz için gururluyuz. Sektörde küçülme yaşanırken biz büyümeye devam ettik” dedi.

Vanucci mutfakta 30 farklı model
Platino, Argento, Gesso, Rubino, Agata, Granato, Zircone, Opale, Quarzo, Perla, Azurro, Ambrato, Berillo ve Topazio olmak üzere toplam 14 seriden 30 farklı modelden oluÅŸan mutfak portföyüyle Vanucci, mutfakları yaÅŸam alanına dönüştürüyor.  Vanucci, ürünleri ile mutfakta geçirilen vakti, kaliteli zamana dönüştürüyor.

Vanucci banyolar tasarım ödüllü
14 farklı modeliyle Vanucci, Flutto, Pietra, Pioggia, Foglia, Fiume, Dalia, Loto, Lavigne, Mare, Sirena, Goccia, Fontana, Rosa ve Alveo 2008 yılında 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda ‘Ev Mobilyaları' ve ‘Mutfak ve Banyo Mobilyaları' kategorilerinde birincilik ödülü alan Serkan Şimşir'in imzası ileüretiliyor. Masiften doğal ahşap kaplamaya, lakeden laminata, dokulu kapaktan cama kadar pek çok farklı malzeme mutfak ve banyoların tasarımlarınd kullanılıyor.
0212 219 29 71


Geri Dön