08 / 05 / 2024

Varlıbaş AVM Atapark, Eylül 2010'da açılacak!

Varlıbaş AVM Atapark, Eylül 2010'da açılacak!

Varlıbaş AVM Atapark'ın Food Court'u, 3 bin 253 metrekarelik bir alanda tasarlandı



Trabzon bölgesinin en büyük eğlence merkezi olmaya aday alışveriş merkezi Varlıbaş AVM Atapark'ın Food Court'unu tercih edenler, Karadeniz'in doyumsuz manzarası eşliğinde yemeğin keyfini yaşayacaklar. 1.000 kişilik oturma kapasitesi ile Varlıbaş AVM Atapark'ın Food Court'unda; Burger King, Atom Tost, Mc Donald's gibi uluslararası fastfood zincirinin yanı sıra,  her biri Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunacak olan çok sayıda restoran da yer alacak. 

70 bin metrekarelik alanda kurulan Varlıbaş AVM Atapark'ın Food Court'u, 3 bin 253 metrekarelik bir alanda tasarlandı. 16 restoranı ve fastfood noktasının yer aldığı Food Court, Varlıbaş AVM'nin teras katında yer alıyor. Food Court'un katlanabilir camlı mimarisi sayesinde Varlıbaş AVM konuklarını, Karadeniz'in eşsiz doğa manzarası ve deniz ılık esintisi eşliğinde yemeklerini yiyecekler. 

Trabzon bölgesinin iş dünyası Varlıbaş AVM Atapark'ın seçkin atmosferinde iş yemeklerini yerken, konferans salonu dolayısıyla da eşsiz manzarası ile Food Court, çok sayıda iş insanını ağırlayacak. AVM'nin Food Court alanında ayrıca sigara içilen bir bölüm de yer alacak. 

110 mağazası, 6 kafe ve restoran ile 16 fastfood zincirinin yanı sıra; sineması, çocuk oyun alanları, buz pisti ve simülasyon makineleri ile Varlıbaş AVM Atapark, Karadeniz bölgesinde yaşayanlara, çağdaş ve modern bir yaşam merkezi sunuyor. Tasarımıyla çevresindeki yapılardan farklılaşan Varlıbaş AVM Atapark'ın Eylül 2010'da açılması planlanıyor. Varlıbaş AVM Atapark açıldığında, çevresindeki 600.000, gündüz hareketliliğinde ise 1.000.000'a çıkan bölge nüfusunun yanı sıra komşu ülkelerden gelen 10.000 civarında turiste hizmet verecek. 


Geri Dön