14 / 05 / 2024

Varyap Meridian'da 209 bin TL'ye!

Varyap Meridian'da 209 bin TL'ye!

Varyap Meridian, Türkiye'nin ilk ve tek lüks yeşil konut projesi olma özelliği taşıyor.



Varyap'ın Ataşehir'de kurulacak Finans Merkezinin karşısında hayata geçireceği Varyap Meridian projesi, Türkiye'nin ilk ve tek lüks yeşil konut projesi olma özelliği taşıyor.

Projenin adı Varyap Meridian
Projenin lokasyonu Batı Ataşehir, İstanbul         
Yapan şirket Varyap Varlıbaşlar Yapı San. Ve Tur. Yat. Tic. A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu Ece Kefeli Kibarer
İnşaata başlama tarihi Nisan 2009
İnşaatı bitirme tarihi 2011 sonu
Toplam arsa 107 bin metrekare
Toplam inşaat alanı 396 bin metrekare
Ticari alanlar 3 adet ticari blok mevcut ayrıca, 50 bin metrekare büyüklüğünde 5 yıldızlı otel (içerisinde ofis katları da bulunuyor)
Sosyal donatılar: Rekreasyon alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar odası ve soyunma odalarından oluşan sosyal tesisler mevcut olup bunların haricinde açık havuz ve bisiklet park alanları yer alıyor.
Satılabilir alan: Yaklaşık 280 bin metrekare.
Konut bilgileri: 20 ila 60 katlı 5 blokta , alanları 43,29 metrekare ile 234,67 metrekare arasında değişen toplam 1.500 konut
Projedeki en pahalı  ve en ucuz konutun fiyatı: 209 bin TL - 1 milyon 121 bin TL
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı:  Yaklaşık 4000 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Varyap Meridian'ın en önemli özelliği Türkiye'nin ilk ekolojik büyük karma konut projesi olması. Son yıllarda uluslararası gayrimenkul geliştirme sektöründe en çok kabul gören, bulunduğu çevre ve doğal ortamla uyumlu tasarım ve uygulama gerektiren "bütünsel sürdürülebilirlik"  anlayışı ile inşa ediliyor. Proje kapsamında uygulanan yenilikçi sistemler, teknoloji ve LEED kriterlerinin sağladığı olanaklar, konut sahiplerine daha düşük aidat ve genel giderler olarak geri dönüyor. Tasarım aşamasında alınan önlemler ile projede yüzde 40'a varan enerji ve su tasarrufu ile birlikte, proje sakinlerine yüksek konforda minimum tüketim maliyeti sağlanacak. Varyap Meridian Leed Sertifikasyon programı dahilinde Türkiye'nin ilk ve tek lüks yeşil konut projesidir.
Projede anneler için ne düşünüldü: Anneler için binaların girişinde yer alan lobi alanları tüm ihtiyaçların giderebilmeleri, komşularla ve dostlarla keyifle zaman geçirebilmeleri için tasarlandı.
Projede babalar için neler var: Babalar içinde aynı şekilde iş stresinden kurtulmak ve günün yorgunluğunu atmaları için, arkadaş gruplarıyla sohbet edebilecekleri veya derbi maçlarını izleyebilecekleri lobi alanları bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise oyun alanları, açık kapalı havuzlar ve devasa rekreasyon alanları mevcut.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta? Batı Ataşehir Eyüboğlu Koleji Anaokulu 350 m, Özel Ataşehir Bilfen İlköğretim Okulu 1 km, Nurettin Erk Perihan Erk Anadolu Lisesi 700 m, Türkiye Emlak Bankası Ataşehir Lisesi 2 km uzaklıkta
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Memorial Ataşehir Hastanesi 1 km, Acıbadem Ataşehir Hastanesi 1 km, Kadiköy Şifa Ataşehir 1km, Medikal Park Hastanesi 2 km ve FSM Devlet Hastanesi 3,5 km mesafede
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu kaç km uzaklıkta: Shell 1 km
En yakın alışveriş merkezi: Palladium AVM, Optimum Outlet Center, Carrefour İçerenköy
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Atatürk Havalimanı'na 32 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 29 km uzaklıkta.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: E5 ve TEM otoyollarının kesişim noktasında yer alıyor 
Ödeme koşulları: Yüzde 1 peşin, yüzde 75 banka kredisine ek olarak, geri kalan yüzde 24'ün 0,98 aylık faiz oranı ile 30 aya kadar vadelendirilmesi yapılıyor. VARYAP değişik peşinat oranlarına göre ise 36 aya kadar farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

0216 444 40 30

www.varyapmeridian.com

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön