04 / 05 / 2024

Varyap Meridian'daki 379 konut ve 9 işyerinde yaşam başladı!

Varyap Meridian'daki 379 konut ve 9 işyerinde yaşam başladı!

Varyap tarafından Batı Ataşehir'de inşa edilen Varyap Meridian'da, 379 konut ve 9 dükkanın anahtarları sahiplerine teslim ediliyor. İkinci ve üçüncü etap teslimler ise yıl sonuna kadar yapılacak



Batı Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nin yanıbaşında yer alan dünyanın "en iyi mimari" projesi Varyap Meridian'da yaşam başladı. LEED kayıtlı Türkiye'nin ilk ve tek yeşil karma konut projesi Varyap Meridian'ın ilk etabında, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere kat bahçeli ve teraslı olarak tasarlanan özel daireler yer alıyor.  Teslim edilen D ve E bloklarında, iki adet açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar odası ve soyunma odalarından oluşan sosyal tesislerin yanı sıra doğrudan blok asansörleriyle bağlantılı kapalı otopark ve bisiklet park alanları da bulunuyor.

Getirisi yüksek

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Projemizde yaşamın başlamasından son derece mutluluk duyuyoruz.  Satışa çıktığı günden bu yana Türkiye'de ve uluslararası piyasalarda büyük ilgi toplayan ve yatırımcısına büyük getiri sağlayan Varyap Meridian, toplam 5 adet yüksek katlı bloktan oluşuyor" dedi.

Sudan yüzde 50 tasarruf

Varyap Meridian banyolarında kullanılan 2,5 ve 4 litre su harcayan çift basmalı rezervuarlar sayesinde yüzde 50 oranında su tasarrufu sağlanıyor. Türkiye'de standart bataryaların dakikada harcadıkları su miktarı 13-15 litre iken Varyap Meridian bataryalarında kullanılan debi sabitleyici aparatları sayesinde harcanan su miktarı dakikada 5,7 litre, duş başlıklarında ise dakikada 8.5 litreye düşüyor.

Bugün

 

 


Geri Dön