29 / 04 / 2024

Varyap Plaza resimleri!

 Varyap Plaza resimleri!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Satış süreci devam eden Varyap Plaza projesinin fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Varyap Plaza resimleri projenin sitesinden incelenebiliyor




Varyap Plaza Pendik’te yükseliyor.  Varyap  Yapı’nın ticari konsepte sahip olan  Varyap Plaza  projesi 9 kattan meydana geliyor. 15 adet dükkan ve 216 adet ofisten meydana gelen Varyap Plaza’da 55 metrekareden 325 metrekareye kadar ofis bulmak mümkün. Varyap Plaza resimleri projenin internet sitesi olan www.varyapplaza.com adresinde yayınlanıyor. 

 Varyap Plaza resimleri!  

Pendik Varyap Plaza fiyatları 218 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin 500 lira olarak belirlendiği Varyap Plaza’da yüzde 50 peşinat ödenirse 18 ay ve yüzde 70 peşinat ödenirse firma bünyesinde 24 ay vade yapılıyor. Minimum yüzde 30 oranında peşinat ödenen projede 2 hafta sonra zamlı fiyatlar geçerli olacak. Varyap Plaza’da aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor. 

 Varyap Plaza resimleri!  

Güvenlik hizmetleri, ofis hizmetleri, asansör, otopark ve toplantı salonları gibi olanakların mevcut olduğu Varyap Plaza, Pendik Marina ve Gebze Organize Sanayi Sitesi ve Tuzla Tersanesi’ne olan konumu ile dikkat çekiyor.

 Varyap Plaza resimleri!  

Varyap Plaza resimleri projenin sitesinde yer alıyor. Teslimlerin 6 ay içinde yapılacağı Varyap Plaza resimleri ‘ne ulaşmak için:  www.varyapplaza.com

 Varyap Plaza resimleri!  


 Varyap Plaza resimleri!  



444 54 56

http://www.varyapplaza.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön